/VIDEO/ Mesaj adresat persoanelor cu dizabilități din Raionul Leova. IATĂ CE LE-A DORIT PREȘEDINTELE ASOCIAȚIEI OBȘTEȘTI "EGALITATE"!

În ajunul Zilei Internaționale a persoanelor cu dizabilități, care este marcată tradițional, la 3 decembrie, într-un interviu acordat pentru Radio Europa Liberă, Președintele Asociației persoanelor cu dizabilități din raionul Leova "EGALITATE", Radu Raicu, a venit cu un mesaj de felicitare către toți cei cu care soarta a fost mai cruntă dar care sunt și trebuie să fie egali în toate drepturile acordate de stat.

„Într-un stat de drept în care drepturile şi libertăţile cetăţenilor trebuie să fie respectate aşa precum se zice şi în Constituţie vream să le aduc mulţumiri tuturor persoanelor cu dizabilităţi şi pe această cale vreau să le amintesc guvernanţilor că Legea cu privire la persoanele cu dizabilităţi care a fost aprobată de Parlament şi legea nr.133 cu privire la asistenţa socială obligă statul ca să aibă grijă de persoanele cu dizabilităţi şi nu numai", a menționat tînărul activist civic.

Vedeți mai jos mesajul video adresat de Radu Raicu.

 

sursa foto: leova.org

 


Write a comment

Comments: 0