/FOTO/ Campania socială "Pentru Leova" a ajuns la persoanele cu dizabilități din raion. IATĂ DE CE FACILITĂȚI SE VOR BUCURA ACEȘTIA!

La data de 3 decembrie este marcată Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități.

Cu acest prilej, Asociația persoanelor cu dizabilități din raionul Leova "EGALITATE", condusă de Radu Raicu, cu suportul antreprenorului local Alexandru Bujorean, au organizat o masă de sărbătoare pentru aproximativ 20 de membri ai asociației.

La activitatea festivă a participat specialistul Direcției Asistență Socială a Consiliului Raional, Severina Cocervei, care a a răspuns la întrebările membrilor asociației și care a reiterat suportul pe care îl acordă Direcția, persoanelor cu dizabilități din raionul Leova

Membrii Asociației EGALITATE, au folosit oportunitatea întîlnirii și au adoptat unele decizii cu privire la cotizațiile obligatorii, precum și au examinat cererile de aderare a noilor membri.

Prezent la eveniment, antreprenorul Alexandru Bujorean, a venit cu un mesaj de felicitare către cei prezenți și a menționat că persoanele cu dizabilități din Leova, precum și din întreaga țară, trebuie să fie egale în drepturi și facilități cu ceilalți cetățeni.

Spre final, împreună cu președintele Asociației, a  înmînat carduri de reducere pentru membri, care vor permite tuturor membrilor ONG-ului să beneficieze de reduceri la unele puncte comerciale din oraș.

"Trebuie să avem grijă de cei cu care soarta a fost mai cruntă și să-i susținem din puținul pe care îl avem", a menționat Bujorean.


Write a comment

Comments: 0