/FOTO/ Captură impunătoare de substanțe interzise la Penitenciarul nr.3-Leova. IATĂ CE AU DEPISTAT ANGAJAȚII INSTITUȚIEI!

La data de 16 decembrie 2017, în jurul orei 15:00, angajaţii Penitenciarului nr.3 – Leova, au împiedicat pătrunderea substanțelor interzise în instituția de detenție.

Astfel, la punctul de trecere şi control al penitenciarului s-a prezentat un bărbat în vârstă de 37 de  ani, care urma să transmită un colet unui deţinut.

După ce a fost preîntâmpinat de către santinela aflată la post, de a preda toate obiectele și substanțele interzise, în rezultatul verificărilor suplimentare, oamenii legii au depistat 25 de pastile de culoare roz-orange și 161 gr. de masă vegetală verde.

Despre acest caz, imediat au fost sesizați ofițerii Inspectoratului de Poliție Leova, care au preluat materialele acumulate pentru atragerea la răspundere a persoanei implicate.

Conducerea Departamentului Instituţiilor Penitenciare vine cu un apel către persoanele care vin în vizită sau transmit colete deţinuților, să nu încerce să camuflezeobiecte și substanţe interzise pentru că riscă să ajungă după gratii!

 

  

Secţia relaţii publice şi mass-media

Tel.: 022 409-771

e-mail: presa@penitenciar.gov.md

web: www.penitenciar.gov.md


Write a comment

Comments: 0