Mesaj de felicitare cu prilejul sărbătorilor de iarnă adresat de Președintele Raionului Leova, Ion Gudumac

Stimați locuitori a raionului Leova!

Ultimele zile ale anului 2017 sunt gata să treacă prin clepsidra timpului, un an care ne-a adus multe provocări dar și multe realizări frumoase pentru locuitorii raionului Leova.

Vă mulțumim pentru truda Dumneavoastră, pentru realizările notorii în toate domeniile de activitate, că ați ținut piept tuturor provocărilor,  greutăților asigurînd o continuitate în tot ceea ce a fost frumos și bun în anul precedent.

Anul 2018 este aproape, abia urmează să-și deschidă primele file albe, imaculate, pe care noi vom așterne proiectele, faptele noastre, acțiunile noastre pe care vom construi viitorul raionului Leova. Anul Nou bate cu insistență la porțile noastre, să le lăsăm larg deschise, căci îl așteptăm să ne vină cu mult bine, lumină, împăcare, liniște în suflete și în casele noastre, cu noi speranțe într-un viitor mai frumos al raionului și al țării.

De sfintele sărbători  a Nașterii Domnului nostru Isus Hristos, împărtășesc cu Dumneavoastră gîndurile mele bune, dorindu-vă ca anul 2018 să aducă în fiecare casă sănătate, prosperitate, liniște sufletească, pace și belșug, iar minunea nașterii Domnului să vă cuprindă sufletele și să vă îndemne la lucruri frumoase și mărețe, să fim mai înțelegători și generoși cu cei de lîngă noi, să demonstrăm omenie în relațiile noastre cotidiene.

Să fim buni profesioniști și să ne iubim familia, semenii noștri, deoarece suntem un popor slăvit prin mărinimie.  

Vă doresc să aveți căldură și lumină în casă și în sufletele Dumneavoastră


Write a comment

Comments: 0