/VIDEO/ Audiție LIVE a interpreților înscriși în preselecția Eurovision 2018. IATĂ CUM A EVOLUAT ALEXANDRU BOSTAN DIN LEOVA!

Compania „Teleradio-Moldova” a organizat astăzi audiţiile publice ale pieselor înscrise la selecţia naţională a concursului Eurovision 2018. În urma audiţiilor live, juriul urmează să selecteze piesele ce vor intra ulterior în competiţie.

Amintim că după verificarea dosarelor, din cei 28 de interpreți au fost selectați 27. Pelageya Stefoglo nu a întrunit condițiile stipulate în Regulamentul concursului. Aceasta a evoluat și în cadrul audițiilor live din Belarusi. Mai mult, concursul de la Minsk s-a desfășurat după ce a fost anunțată perioada de înscriere în Republica Moldova și publicate condițiile de participare, scrie Comitetul de organizare a concursului.

Interpreții care vor fi selectați la audițiile live urmează să participe la preselecția națională Eurovision 2018, care va avea loc pe 24 februarie 2018.

Mai jos puteți urmări evoluția lui Alexandru Bostan, tînărul interpret din Leova, cu piesa "Frățică", începînd cu minutul 59:06.


Write a comment

Comments: 0