/FOTO/ Top 10 cei mai tari bărbați din Repblica Moldova. UNUL DIN EI ESTE DIN RAIONUL LEOVA!

Revista VIP Magazin a făcut un top 66 a celor mai râvniți bărbați din Republica Moldova, reprezentanți din showbiz, afaceri, medicină, sănătate sau modelling. Topul a fost realizat de echipa revistei, dar candidații au fost votați de public în final.

Pe a 3-a poziție din primii 10, se află Victor Tipa, originar din or.Leova.

Victor are 31 ani și deține în prezent funcția de Manager general la Green Card Moldova.

Din 2013 până în 2014 a activat în calitate de Sales Team Leader la Coca-Cola Hellenic Moldova, iar mai apoi în calitate de Key Accounts Executiv Horeca Moldova, în cadrul aceleiași companii, funcție deținută pînă în 2015.

Din mai 2015 până în ianuarie 2016 a ocupat postul de Director General la Johnson Diversy iar din Din 1 aprilie 2016 până în 1 mai 2017, a fost Director Vinzari si Marketing al revistei VIP Magazin.

Topul integral poate fi văzut pe pagina publicației, care scrie despre Victor Tipa:

"Serios, atunci când e cazul, dar şi plin de fler, atunci când e vorba de un afterparty. Victor Tipa a ajuns pe podiumul acestui top prin multă, multă muncă şi încredere în sine. Simte gustul succesului şi îşi cunoaşte bine atuurile. Ştie cum să cucerească o femeie, dar şi cum să o convingă să-i… cumpere produsul, pentru că, da, a fost născut ca să vândă… tot, aproape tot."


Write a comment

Comments: 0