/FOTO/ Un leovean a fost desemnat Omul Anului 2017 la categoria Cultură. IATĂ CINE ESTE !!!

La 9 februarie a avut loc ceremonia de desemnare a câștigătorilor premiului OMUL ANULUI 2017 organizată de către revista VIP magazin, pentru al cincilea an consecutiv.

Circa 300 de persoane și-au dat întâlnire într-un local select din capitală, în prezența cărora au fost înmânate trofee și diplome celor mai marcante personalități din societatea noastră din domeniile management, business, mass-media și cultură.

Atmosfera a fost întreținută de muzica celor de la Alex Calancea Band, care au oferit un show excepțional alături de GUZ, Iuliana Beregoi, SunStroke Project, Irina Rimes, precum și studioul muzical-coral „Lia-Ciocîrlia”.

Unul din acești interpreți, și anume Ion Guzu, originar din or.Leova, a fost desemnat Omul Anului 2017, la categoria Cultură, fiide decernat de organizatori cu distincția de Voce Masculină a Anului.

În cadrul petrecerii a avut loc prezentarea colecției de modă Viggo semnate de Cătălin Botezatu.

În premieră, VIP magazin a acordat șase premii de excelență artiștilor consacrați din țara noastră, printre care: Eugen Doga, Nicolae Botgros, Vladimir Beșleaga, Gheorghe Urschi, Ștefan Petrache și Zinaida Julea.

Cine sunt celelalte personalități cărora le-a fost decernat titlul, puteți vedea pe pagina Vip Magazin.


Write a comment

Comments: 2
  • #1

    Mocanu Tatiana (Wednesday, 14 February 2018 12:27)

    bravo pemtru Guz, e al nostru, e mindria neamului nostru, tot respectul, Ioane, ca ne duci faima leovenilor departe in lume.

  • #2

    Tatiana Mocanu (Wednesday, 14 February 2018 12:33)

    Felicitari, te asteptam la Leova, cit de curind. Suntem mindri Ion de tine. Succese mari, bafta, bucurane cu piese noi. Felicitari.