/FOTO/ Primăria orașului Leova a colectat contribuția populației, necesară pentru procurarea autospecialei. IATĂ CE SUMĂ A FOST DONATĂ DE BĂȘTINAȘI!

Primăria orașului Leova a supraîndeplinit suma contribuției populației, necesare pentru procurarea unei autospeciale de colectare a gunoiului.

Amintim că conform proiectului, în urma unui sondaj efectuat de Asociația Băștinașilor din or.Leova, urma să fie selectată o achiziție prioritară pentru centrul raional.

Conform votului expus de majoritatea respondenților, obiectul selectat spre achiziție a fost autospecială de colectare a gunoiului, prețul căreia ar fi estimat la 25 mii euro.

Din această sumă, 15 000 EUR va fi acordată de Guvernul Elveției, 7500 EUR de administrația publică locală și 2500 EUR ar reveni ca și contribuție a băștinașilor din or.Leova.

Ultima a fost acumulată și chiar supraîndeplinită, ținînd cont că la data de 16 februarie, suma donațiilor făcute de cetățeni pe platforma online Guvern24, atinsese suma de 2536 EUR.

Deocamdată nu se cunoaște termenul de procurare a autospecialei și care va fi capacitatea acesteia.


Write a comment

Comments: 3
 • #1

  ideee (Sunday, 18 February 2018 09:23)

  Am dar că n-am avut incotro, tot din buzunarele noastre ,cu toate că atunci cînd te duci la primărie nici o hîrtie nu ti-o dau fără bani . in loc primăria sa-si mai optimizeze cheltuielile pe masinile care îi duc si-i aduc , parcă-s ministri , Seful de la APă canal cară cu masina de serviciu si saci cu ciocălăe de foc.

 • #2

  ion (Sunday, 18 February 2018 09:35)

  Dacă el saracu n-are ce mînca , de ce sa nu- ajute orasul, daca fi numai asta...

 • #3

  maria (Sunday, 18 February 2018 23:35)

  Ei cîe are el pe capul lui săracul, numai apă canal stie.Plîng cătușele după dînsul .