Portalul de știri WWW.LEOVA.INFO va fi reorganizat și va apărea într-un alt format. IATĂ CÎND SE VA ÎNTÎMPLA ACEST LUCRU!

Portalul de știri www.leova.info a devenit, în mai bine de 2 ani, principala sursă de informare a locuitorilor și băștinașilor raionului Leova, din interiorul țării și din afara acesteia.

Acest fapt e dovedit de numărul impunător de vizitatori care accesează zilnic adresa portalului.

În fiecare zi, între 1000 și 2000 de vizitatori unici, de pe dispozitive diferite, de la telefon mobil, la calculator și tabletă, se informează cu privire la ultimile știri care vizează raionul Leova și locuitorii săi.

Peste 100 000 de vizitatori au accesat pagina noastră de la crearea acesteia mai bine de 2 ani în urmă (vezi statistica).

La solicitarea locuitorilor mai multor raioane învecinate, după 2 ani de activitate, portalul www.leova.info, se va reorganiza în portal de știri cu acoperire în întreaga zonă de sud Republicii Moldova.Astfel, în zilele imediat următoare, portalul va fi disponibil la o nouă adresă electronică www.media-sud.info, iar știrile plasate vor viza și alte raioane din regiunea de sud a țării, preponderent din Cantemir și Cahul.

Sperăm că acest fapt nu va crea incomodități cititorilor noștri fideli, care vor fi bineveniți în continuare, să acceseze pagina portalului și să afle noutăți din raionul Leova.


Write a comment

Comments: 0