Un tânăr a încercat să cumpere un BMW de la un deținut din Leova, însă a rămas fără 3 000 de euro

Un tânăr, în vârstă de 26 ani, a rămas fără 3 000 de euro, după ce a încercat să cumpere un BMW de la un deținut, de 40 de ani, aflat în Penitenciarul nr. 3 din Leova. Victima a văzut anunțul de vânzare a automobilului pe internet, a transmit banii, însă nu a mai primit mașina.

Oamenii legii au stabilit că după ce a găsit anunțul, tânărul ar fi vorbit la telefon cu un deţinut. Acesta i-ar fi promis că-i vinde BMW-ul și a cerut să-i transmită banii prin niște persoane interpuse.

Ulterior, victima s-a întâlnit pe bd. Dacia, din sectorul Botanica al capitalei, cu doi complici ai deținutului şi le-a oferit 3000 euro, fără ca să primească automobilul.

În urma investigațiilor, poliţiştii au reținut cele două persoane care au luat banii. Acestea s-au dovedit a fi o tânără în vârstă de 26 ani și un tânăr de 25 ani. Suspecții au mărturisit că au acționat în complicitate cu deținutul. Tinerii au declarat că au fost telefonați de deținut, care le-a solicitat să meargă pe adresa indicată şi să ridice banii de la victimă.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru escrocherie. Deținutul și celelalte două persoane riscă amendă sau închisoare de la 2 la 6 ani.


Write a comment

Comments: 0