/FOTO/ Incubatorul de Afaceri Leova a desfășurat o sesiune de informare pentru mediul de afaceri local. IATĂ CE SUBIECTE AU FOST DISCUTATE!

La 30 martie 2018 în Sala de Ședință a Incubatorului de Afaceri Leova a avul loc o sesiune de informare pentru reprezentanții businessului mic și mijlociu din teritoriu „Facilitatea accesului IMM la instrumente de suport în afaceri„.

La această sesiune de informare, reprezentantul ODIMM, Ludmila Stihi a vorbit despre proiectele de suport în afaceri pentru tineri şi beneficiile ce le oferă acestea la iniţierea și dezvoltarea unei activităţi antreprenoriale: programele PARE 1+1; GEA Programul de instruire continua „Gestiune eficientă a afacerii„; Programul pilot „Femei în afaceri„ ; FGC- Fondul de garantare a creditelor; „ Oportunități comune în afaceri pentru tineri„; „START pentru TINERI„ și altele. 

Administratorul Incubatorului de Afaceri, Boris Patrașcu, a oferit informații despre aspectele proprietății intelectuale în dezvoltarea structurii de afaceri.


Write a comment

Comments: 0