/FOTO/ Incubatorul de Afaceri Leova a desfășurat un seminar pentru deținuții Penitenciarului nr.3 Leova. IATĂ CARE A FOST TEMA!

La 4 aprilie 2018 Penitenciarul nr. 3 din Leova a găzduit la inițiativa maiorului de justiție sef SAEPAS, Ion Unciuc, un seminar de inițiere și dezvoltare a unei afaceri cu Administratorul Incubatorului de Afaceri Leova Boris Patrașcu.
Această activitate se încadrează în„ Programul de pregătire pentru libertatea condiționată înainte de termen„.Scopul programului vizează creşterea securităţii comunitare prin creșterea șanselor de reintegrare social a actualilor deţinuţi, aflați în faza pregătirii de liberare, prin reducerea gradului de marginalizare și stigmatizare a acestora de către comunitatea de care au fost izolaţi o perioadă de timp și formarea unei rețele de suport social-juridice după liberare. La seminar au participat 36 de deținuți, care și-au arătat un interes deosebit față de etapele de inițiere a unei afaceri, analiza SWOT, oportunitățile de suport în afaceri.


Write a comment

Comments: 0