/FOTO/ Întrunire desfăşurată cu voluntarii raionului Leova din cadrul proiectului social ,,Bunicii Grijulii"

La 25 aprilie 2018, ora 10:00, în incinta Inspectoratului de Poliţie Leova, de către angajaţii SSP a IP Leova, în comun cu formatorii care au participat la cursul de instruire din 17.04.2018, în domeniul educaţiei pentru securitatea copiilor în stradă,a fost organizată şi desfăşurată întrunirea pentru voluntarii din raionul Leova participanţi la Proiectul „Bunicii Grijulii”.

În cadrul întrunirii, au participat 14 voluntari din rîndul seniorilor şi 4 angajaţi ai IP Leova, cărora le-au fost aduse la cunoştinţă repetat beneficiile, metodele de funcţionare, avantajele implimentării Proiectului social pe teritoriul raionului Leova.

La activitate, viitorii ”bunici grijulii”, au învățat cum să atribuie o comunicare eficientă și o relaționare pozitivă cu cei mici, au fost implicați în activităţi practice de traversare a copiilor la trecerile pietonale și formarea deprinderilor corecte a regulilor de siguranță personală în stradă.

La finalul şedinţei, voluntarii din cadrul proiectului social ,,Bunicii Grijulii”, au fost conduşi în biroul de relaxare psihologică din cadrul IP Leova.
Menţionez că, voluntarii au fost informaţi despre beneficiul acestui serviciu şi atunci cînd vor avea necesitate pot apela.

 

sursa: IP Leova


Write a comment

Comments: 0