Cum judecă un primar din Cantemir despre alegerile din capitală?

Alexei Busuioc, primarul satului Capaclia din raionul Cantemir, a postat un mesaj pe facebook în care se referă la alegerile din capitală.

„Mai mulţi mă întreabă pe cine aş alege în calitate de primar dacă aş avea viză de reşedinţă la Chişinău?
1. Sunt sătul de politică – iubesc tehnocraţii!
2. Urăsc dictatura – ador echipa!
3. Urăsc minciuna – ador inteligenţa şi umorul sănătos!
Ştiu că toţi caută deficienţe la toţi candidaţii, toţi caută să ponegrească contracandidaţii, să atace familiile lor, etc., într-un cuvânt totul ce ar putea face rău şi ar distruge omul. Mulţi vor încerca să mă acuze poate că m-am vândut cuiva sau tot felul de aberaţii… Am fost şi rămân acelaşi, fără apartenenţă politică şi fără să jignesc pe cineva.

Sunt primar de 11 ani, am o anumită practică de viaţă şi experienţă în APL. Ce pot să spun eu acuma? Ţinând cont de punctul 2 din cele expuse mai sus…? Eu l-aş alege pe Andrei Năstase fiindcă vine cu echipa. Maia Sandu este vrem noi sau nu un lider naţional ca şi Andrei Năstase şi când mă uit la poza lor în doi, mă încurajează acest semnal clar de echipă! Mai ştiu că dl Năstase este un bun român, chiar a declarat-o deschis şi tranşant, asta iar mă încurajează. Este un bun familist, criteriu necesar pentru un administrator. Este un pro-european şi are capacitate de organizator, lucru foarte important pentru primar şi tot aşa…
În felul acesta, eu îndemn capaclienii stabiliţi la Chişinău şi toţi cei care mă cunosc din oraş, să-i acordăm un vot de încredere dlui Andrei Năstase!
P.S.
Urez succes la toţi candidaţii! Nu vă murdăriţi unul pe altul…, toate trec, va trece şi asta! Lăsaţi-vă loc de bună ziua!”, a scris el.

 

sursa: provincial.md


Write a comment

Comments: 0