/DOC/ Adresare emoționantă a unor părinți către conducerea raionului Leova: "NE CONSIDERAȚI PROȘTI, DAR NU UITAȚI CĂ SUNTEM MULȚI"

La adresa electronică a portalului media-sud.info, a fost expediată o scrisoare anonimă, din partea unui grup de părinți din or.Leova, revoltați de includerea repetată pe ordinea de zi a Consiliului Raional Leova din 17 mai, a chestiunii privind fondarea Școlii Primare.

Vedeți mai jos mesajul acestora.

Stimați oameni ai conducerii raionului Leova!

 

Ne adresăm cu ,, stimați” chiar dacă știm că sentimentul nu este reciproc și asta se vede după atitudinea pe care o aveți față de noi, cetățenii orașului Leova, față de cei care v-au ales.

Zilele acestea am rămas neplăcut surprinși de faptul că pe ordinea de zi a ședinței extraordinare a Consiliului Raional Leova, se regăsește, repetat, întrebarea cu privirea la ,, Deschiderea Școlii Primare Leova ”.

Noi înțelegem prin prisma acțiunilor dumneavoastră, că ne considerați de ,,proști”, dar nu uitați că suntem mulți și reprezentăm o putere. Până și Lăpușneanul, cu mai bine de câteva secole în urmă, a înțeles că poporul e o forță care îți oferă ,,tronul”, dar tot el ți-l va lua. Dar dvs., spre regret, nu conștientizați asta.

Cine suntem noi pentru conducerea raionului, atunci când voi vă adresați retoric cu ,, Cine sunt părinții ca să decidă deschiderea unei școli în oraș?” Susțineți tare și răspicat că nu vă este frică de părinți, dar poate să punem mâna pe furci și să organizăm o revoltă adevărată, a bunului simț, prin care să înțelegeți că de noi ați fost votați și tot de noi veți fi doborâți.

,,Dragii” noștri ,, căpetenii” ai raionului, ce înseamnă un funcționar public? Oare nu interesele noastre, ale populației trebuie să le apărați? Oare nu ne-am exprimat noi clar și concis părerea despre deschiderea lipsită de logică a unei alte școli? A cui interes îl apărați voi?

Uitați-vă , oameni buni, cum se dezvoltă alte raioane : Hâncești, Căușeni, Anenii Noi, etc., de ce la noi nu se schimbă nimic? Noi suntem la linia de plutire, abia ne mențiem din punct de vedere economic. Dar e și firesc, conducerea raionului parcă merge prin rotație, unii și aceiași oameni, aceleași fețe, aceeași manieră ,,bolnavă” de conducere.

Regretăm enorm ceea ce se întâmplă în orașul nostru, dar poate că toate lucrurile astea merg spre bine cumva, poate acum vom deschide larg ochii și vom înțelege cum și pe cine să votăm la alegerile care urmează. Poate acum ne vom mobiliza , toți cetățenii care înțeleg ce se ascunde în spatele acestei scheme.

Pace tuturor și hai să ne salvăm orașul de oamenii care îl distrug!


Write a comment

Comments: 6
 • #1

  Anton Pavlovici (Thursday, 17 May 2018 02:11)

  Jos Hoții de la Consiliu Raional și Primarie! nu faceți nimic pentru societate, doar niste lucruri ca să spălați ochii oamenilor. La următoarele alegeri vă dăm ca cîinii afară să știți !

 • #2

  Ion (Thursday, 17 May 2018 03:53)

  Tot o sa fie școală vreți nu vreți o sa fie școală primara

 • #3

  Nina (Thursday, 17 May 2018 03:58)

  Treziți-vă oameni buni

 • #4

  Vasile (Saturday, 19 May 2018 05:27)

  Dragi părinţi, sau mai corect dragi autori şi coautori ai acestui articol. Mi se pare nedemn pentru o societate care sa respecta să judece randamentul unei guvernari dupa o fapta. Ba mai mult, la ce va ajuta ceea ce faceti, nu se inchid clasele primare care exista la ambele licee, aveti dreptul de a alege.... sau poate monopolul dintr-un oarecare liceu va impune sa faceti demonstratii si sa ne faceti de rusine intreg raionul. Sigur nu o sa analizati cele spuse, pentru ca asa este organizata societatea noastra. Nu cel ce rezolva problema este cistigatorul sau umarul poporului leovean, ci acel care se gandeste la strategie, la viitor, si la dreptul de a alege. O scoala in care toate eforturile vor fi concentrate doar pe elevii claselor primare , si nu o scoala unde ajungand la finele clasei a patra, conducerea institutiei de invataman, stim foarte bine care, sa nu iti dea actele finale, asta este batjocora, dar nu ceea ce insinuati DUMNEAVOASTRA fiind condusi din umbra.... Toate bune, si multa multa rabdare oameni buni!

 • #5

  Carisma (Sunday, 20 May 2018 16:38)

  Daca cineva are un vis si o ambitie, de a deveni Director sau de a mai spala niste bani publici si fonduri europene, nu are decit sa-si fondeze o scoala sau o gradinita privata si sa se simta cu visul implinit.

 • #6

  Jana (Tuesday, 22 May 2018 14:13)

  Intradevar raioanele din prejur se dezvolta foarte bine ....dar sa nu uitam că mai are cuvint și poporul orasenesc