Adunare de partid cu angajații grădinițelor în timpul orelor de muncă. S-A ÎNTÎMPLAT ÎN INCINTA PRIMĂRIEI LEOVA!

Mai mulți angajați ai grădinițelor din or.Leova, au participat la o întrunire organizată de Partidul Democrat, chiar în timpul orelor de muncă și atunci cînd copiii se aflau în instituții.

Cazul a avut loc la data de 5 iunie, în incinta Primăriei Leova și a fost semnalat de Alexandru Bujorean, Președintele OT Leova a PLDM, pe pagina sa de facebook:

 

" Partidul pe primul loc, copiii după...

Așa ar putea fi intitulată următoarea situație care a avut loc marți, 5 iunie, în orașul Leova și despre care am fost sesizat de cîțiva părinți.

Educatoarele de la ambele grădinițe din oraș, în timpul orelor de muncă, atunci cînd copiii încă se aflau în instituții, au fost rugate să se prezinte la ora 16:00, la sediul primăriei Leova.

Unele din ele credeau că e vorba de vre-o majorare de salariu sau de o altă chestiune care ține de activitatea grădinițelor.

Dar nu acesta a fost motivul...

La primărie, au fost întîmpinate de primarul orașului, Vitalie Gargaun, Președintele Organizației Teritoriale Leova a Partidului Democrat, Efrosinia Grețu și alți activiști de partid.
Ulterior, la întrunire s-a alăturat și fostul director al grădiniței nr.1, Iulia Gospodinov.

Motivul întîlnirii, după spusele părinților, a fost oferta pe care sus numiții, au făcut-o angajatelor grădiniței, care s-au pomenit, în incinta primăriei orășenești, la o ÎNTRUNIRE DE PARTID.

Nu știu ce e mai grav, faptul că funcționarii în loc să fie la muncă, fac politică, ceea ce contravine legii sau faptul că copiii în grădinițe au rămas fără grija educatorilor, cărora, fără voia lor, li s-a pus în față cererea de aderare la Partidul Democrat.

Cineva din responsabilii menționați și în primul rînd primarul orașului, ar trebui să vină cu anumite precizări, să confirme sau să infirme cele declarate și în final să explice părinților ce pune pe primul plan, partidul din care face parte sau securitatea copiilor.", a menționat Bujorean.

Deocamdată, persoanele vizate, nu au comentat cele declarate.


Write a comment

Comments: 0