/FOTO/ Patrulare cu bicicleta: UN PROIECT INEDIT CARE AR PUTEA FI IMPLEMENTAT DE IP LEOVA

Patrularea pe bicicletă este un proiect inspirat de la colegii noștri americani, iar ideea de lansare îi aparţine şefului IGP, Alexandru PÎNZARI şi a fost susţinută de conducerea Ministerului de Interne şi de reprezentanţii Ambasadei Statelor Unite în Moldova.

Proiectul dat are drept scop modernizarea Poliției și îmbunătățirea serviciilor oferite cetățenilor.

Acest mod de patrulare v-a oferi fiecăruia siguranță în locurile publice și v-a apropia angajații poliției de comunitate.

 

Din toamnă, polițiștii vor patrula pe biciclete prin Bălți și Cahul. Ulterior, acest model v-a fi preluat și de către celelalte inspectorate teritoriale.

Inspirați de acest proiect fără precedent au fost și polițiștii din cadrul Inspectoratului de poliție Leova, unde, în dimineața zilei de 07 august au acceptat provocarea de a face un tur cu bicicleta pe o distanță de 24 km.

 

Menționăm că numărul curselor pe biciclete se vor extinde deoarece tindem spre un mod sănătos de viață ” Mens sana in corpore sano” și promovarea de noi valori sportive.

Un exemplu pentru polițiști au fost Vlad, Mihaela și Mihai, 3 copii energici ce ne-au îndemnat să nu cedăm și să ajungem până la finalul cursei.

 

Împreună vom oferi siguranță!

 

sursa: Inspectoratul de Poliție Leova


Write a comment

Comments: 0