/FOTO/ Asociația Obștească "EGALITATE" a construit o rampă pentru persoanele cu dizabilități. IATĂ UNDE A FOST AMPLASATĂ!

În luna mai 2018, Radu Raicu, Președintele Asociației Persoanelor cu Dizabilități "EGALITATE" din raionul Leova, alături de reprezentanții mai multor asociații de profil, a participat la instruirea desfășurată de Centrul Media pentru Tineri în cadrul proiectului Empowerment Youth Program, susținut financiar de IM Swedish Development Partner.

Tinerii cu nevoi speciale, în calitate de reprezentanți ai comunităților de unde provin au atras atenția asupra obstacolelor care le întimpină în fiecare zi, precum și asupra determinării lor de a lua decizii și a schimba lucrurile.

Deja la 15 iulie, Radu Raicu, în cadrul aceluiași program, a depus un proiect de construcție a unei rampe de acces pentru persoanele cu nevoi speciale, care ar urma să fie amplasat în incinta Liceului Teoretic "C.Spătaru", la intrare în sediul Școlii Auto.

Balustrada, coșul de gunoi și utilajul pentru curățarea incălțămintei sunt construite din grantul obținut de Radu, în valoare de 6 900 de lei.


Write a comment

Comments: 0