/FOTO/ Comisarul-Șef al IP Leova și Cantemir, a fost decorat de Ministrul de Interne cu următorul grad special

Astăzi, 27 septembrie 2018, în incinta Ministerului Afacerilor Interne, a avut loc ceremonia festivă de acordare a gradelor speciale pentru mai mulți funcționari cu statut special din cadrul Ministerului, a diplomelor de onoare din partea Guvernului și a distincțiilor MAI. La eveniment au fost prezenți:ministrul Afacerilor Interne împreună cu secretarii de stat, șefii subdiviziunilor, familiile ofițerilor avansați, Garda de Onoare, angajați și veterani.

 

Astfel, prin ordinul ministrului Afacerilor Interne, au fost avansați în gradul special următor de Comisar-șef, 8 angajați ai Ministerului Afacerilor Interne, care își desfășoară activitatea în diferite subdiviziuni ale MAI, printre care și Șeful IP Leova și Cantemir, Andrei Sîrbu, care a fost avansat în gradul de colonel.

 

3 persoane au primit „Titlul de onoare”, 6 Diplome  parte Guvernului, iar 13 au primit distincția Crucea „Pentru Merit” de  clasa I și II.

În cadrul ceremoniei, ministrul de Interne, Alexandru Jizdan, a mulțumit angajaților avansați în grad și celor care au primit diplome și distincții pentru aportul adus în interesul societății și rezultatele obținute în timpul serviciului, dar și pentru implicarea activă în activitățile de promovare și dezvoltare ale instituției. Totodată, ministrul a vorbit despre rolul celor care stau în spatele succeselor angajaților cu epoleți, membrii familiilor, cărora le-a mulțumit.

 

sursa: mai.gov.md