Mesajul emoționant al unei funcționare pentru soțul său: "Te iubesc până la infinit și îți mulțumesc enorm că exiști în viața mea!"

Șefa Secției de Statistică Leova, dna Nina Gasan, a plasat pe pagina sa de facebook, un mesaj de felicitare emoționant, adresat soțului său Mihai, cu ocazia zilei de naștere a acestuia.

Mesajul a fost apreciat de internauți, iar mai mulți colegi de breaslă și cunoscuți, s-au alăturat cuvintelor calde adresate omagiatului.

 

"Astăzi este o zi specială în viața noastră… Iubirea mea, Scumpul meu Soț este sărbătorit, împlinește o remarcabilă și impunătoare vârstă pentru un Bărbat! Te Felicit din tot sufletul, Mişa!!! Să te păzească Domnul de toate relele, de dușmani și de gândurile negative ale oamenilor din jur…! Iti sunt recunoscatoare pentru faptul ca m-ai iubit neconditionat si ca ai avut grija de mine toata viata.Eu îți doresc sănătate, împlinire și fericire ! Te Iubesc până la infinit și îți mulțumesc enorm că exiști în viața mea și că mă faci zi de zi să mă simt o femeie fericită, iubită și dorită!

LA MULȚI ANI!!!".

 


Write a comment

Comments: 2
  • #1

    Piero (Sunday, 14 October 2018 03:37)

    Daaa, mai rar asa persoane in lume

  • #2

    Vadic (Thursday, 25 October 2018 04:08)

    Daa, eu is barbat, dar dupa asa scrisoare nici nu stiu intre cine sa aleg...