/VIDEO/ Emoţii înaintea concursului Miss International 2018, împărtășite de Daniela Marin

Cu siguranță, ați simțit şi voi lipsa de pe micile ecrane a colegei noastre de la meteo, Daniela Marin. Știți deja că, în aceste săptămâni, frumoasa moldoveancă este tocmai în Țara Soarelui Răsare, acolo unde participă la Miss International 2018.

Deși se află la mii de kilometri distanţă, Daniela nu uită, însă, de jobul său. În exclusivitate, ne-a povestit despre activitățile la care participă și ne-a făcut cunoștință cu unele dintre concurentele sale.

''Bună dimineaţa celor mai matinali! Noi deja am încheiat ziua. Fetele sunt deja obosite… am avut astăzi ultimul party'', a spus prezentatoarea de la Ştirile Dimineţii, Canal 3, Daniela Marin, originară din or.Leova.

Clipe numărate mai sunt până la Marea Finală a Miss International 2018, care va avea loc pe 9 noiembrie, iar Daniela este copleşită de emoții.

''Au mai rămas două zile până la marea finală. Toată lumea super emoţionată şi stresată'', a afirmat prezentatoarea de la Ştirile Dimineţii, Canal 3, Daniela Marin.

De curând, modelul, împreună cu celelalte 76 de tinere din diferite colțuri ale lumii, au făcut cunoștință cu angajaţii televiziunii care vor lucra la transmisiunea evenimentul din această vinere. Deși concurența dintre fete este acerbă, unele dintre ele au reușit, totuşi, să lege relaţii de prietenie.

A descoperit cultura japoneză, și-a delectat papilele gustative cu cele mai apetisante bucate tradiționale, a participat la diverse forumuri, a învățat cum se dansează „sakura”, a vizitat orașe, iar activitățile colegei noastre nu se încheie aici. În cele aproape trei săptămâni cât s-a aflat în Japonia, și-a delectat admiratorii virtuali cu imagini surprinse direct la fața locului.

Chiar dacă a câștigat o experiență de neuitat, Daniela este nerăbădoare să revină acasă.

''Abia aştept să vin acasă. Mi-e dor de familie, de job… de toată lumea. A mai rămas foarte puţin. Imediat după concurs am şi avionul spre casă'', a menţionat prezentatoarea de la Ştirile Dimineţii, Canal 3, Daniela Marin.

Miss Moldova 2016, Daniela Marin, a ajuns să participe la două dintre patru cele mai importante concursuri de frumusețe din lume: Miss World, Miss Universe, Miss Earth și Miss International.

 

sursa: canal3.md


Write a comment

Comments: 0