/ULTIMA ORĂ/ Un reprezentant al opoziției va candida de pe circumscripția nr.41 Leova-Cantemir. IATĂ CINE ESTE!

Unul din activiștii locali de la sudul republicii și-a manifestat intenția de a candida pentru funcția de deputat de pe circumscripția uninominală nr.41 Leova, care are în componența sa localități din raioanele Leova și Cantemir.

Este vorba de Alexandru Bujorean, Vicepreședinte PLDM, Președinte al OT Leova a PLDM, ex Reprezentant al Guvernului.

Potrivit unei postări de pe pagina sa de facebook, Bujorean a primit deja și certificatul de integritate eliberat de Autoritatea Națională de Integritate, document necesar pentru înregistrarea în cursă.

"Dragi prieteni și colegi!
Stimați locuitori ai raioanelor Leova și Cantemir!

Întîi de toate aș vrea să Vă adresez cele mai calde felicitări cu ocazia sărbătorilor de Crăciun și Revelion.

În același timp, aș vrea foarte mult ca aceste sărbători frumoase să nu umbrească lucrurile de importanță națională care urmează să se desfășoare în perioada următoare: alegerile parlamentare din 24 februarie 2019, iar prin ele, șansa unică de a debarca actuala putere.

După numeroase consultări cu colegii, cu cetățenii, dar și după nu mai puține cugetări personale, AM DECIS SĂ MĂ IMPLIC ÎN LUPTA PENTRU CIRCUMSCRIPȚIA NR.41 LEOVA ȘI SĂ ÎMI ÎNAINTEZ CANDIDATURA PENTRU FUNCȚIA DE DEPUTAT.

Mulțumesc oamenilor de bună credință din raioanele Leova și Cantemir, care au susținut apelul meu și au acceptat să facă parte din grupul de inițiativă pentru colectarea semnăturilor.

Modul și formula de participare o vom anunța suplimentar, o dată cu depunerea setului de acte pentru înregistrare.

Fac acest pas pentru că în aceste alegeri nu avem dreptul să fim spectatori sau să ne permitem jocul ,,de-a țara".

VOM LUPTA ÎMPREUNĂ, LA NOI ACASĂ, ÎMPREUNĂ CU OAMENII DESTOINICI DIN LEOVA ȘI CANTEMIR ȘI TOT ÎMPREUNĂ VOM ÎNVINGE CANDIDAȚII REGIMULUI." a declarat viitorul candidat pentru mandatul de deputat.

Alexandru Bujorean are 30 ani, este originar din or.Leova și este jurist de profesie.

 

Anterior a activat în calitate de reprezentant al Federației Naționale a Sindicatelor din Agricultură și Alimentație, iar în perioada 2011-2016, a exercitat funcția de Reprezentant al Guvernului în raionul Leova.

 

În prezent este administratorul unei companii private.

 

Căsătorit, 1 copil.


Write a comment

Comments: 0