Pasiunea pentru apicultură a convins o tânără familie din satul Pleșeni, raionul Cantemir, să înființeze, în anul 2014, prima stupină, formată din 10 familii de albini. 


Au transformat pasiunea într-o afacere de familie. Aşa au pus pe picioare, în urmă cu 10 ani, soții Lungu din satul Lărguța, raionul Cantemir un atelier de tâmplărie dotat cu utilaj modern.


La 4 aprilie 2018 Penitenciarul nr. 3 din Leova a găzduit la inițiativa maiorului de justiție sef SAEPAS, Ion Unciuc, un seminar de inițiere...

La 30 martie 2018 în Sala de Ședință a Incubatorului de Afaceri Leova a avul loc o sesiune de informare pentru reprezentanții businessului mic și mijlociu...

Un gospodar din raionul Leova a rămas fără jumătate din livada sa de pruni.Din cele circa 185 mln. lei care se preconizează de a fi alocați în acest an din Fondul Național de Dezvoltare Regională (FNDR) pentru implementarea proiectelor din toate cele patru regiuni ale țării, în jur de 31 de milioane vor ajunge în sud.

Proiectul finanțat de Uniunea Europeană "Construcția infrastructurii de Aprovizionare cu Apă și Canalizare, precum și de Eficiență Energetică în clădirile publice" este implementat...

Săptămâna viitoare, Ministerul Economiei și Infrastructurii va prezenta harta drumurilor locale și naționale, care vor fi reabilitate în acest an din banii acumulați în Fondul Rutier...

Agenția de turism VALNON TUR, cu sediul în or.Leova, prezintă primele pachete turistice pentru sezonul estival 2018.

Tot mai multe cazuri de rabie. De la începutul anului au fost identificate trei noi cazuri de infecţie cu virusul rabic.Inbcubatorul de Afaceri Leova continuă instruirile în cadrul proiectului „Centrul Tânărului Antreprenor„.

În acest an recolta medie la un hectar de grâu a fost de 3,87 tone, cu 25% mai mare decât producția medie pe anul trecut, care a fost de 3,1 tone la hectar, anunţă Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale şi Mediului (MADRM).

Duminică, 16 iulie, a finalizat al doilea curs de contabilitate 1C, desfășurat la inițiativa Incubatorului de Afaceri (IA) Leova și cu susținerea Academiei de Studii Economice din Moldova (ASEM).