Până la sfârşitul acestui an, în penitenciarul numărul trei din Leova va fi deschis un bloc nou cu peste 100 de locuri.


O doamnă ar putea fi trasă la răspundere penală pentru că a încercat să transmită unui deținut un telefon mobil de model Iphone 6 plus.


Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a aprobat astăzi demisia din funcția de judecător a trei persoane din diferite instanțe.

Trei deţinuţi, care au agresat câțiva gardieni de la Penitenciarele Leova şi Lipcani, pe 5 și 10 martie, s-au ales cu dosar penal.

Sunt gingașe, tandre și emotive, dar în activitatea lor, reușesc să facă față provocărilor de rînd cu colegii săi bărbați.

Scene rupte parcă din filmele holywoodiene, au avut loc în sudul ţării, după ce un bărbat înarmat  a încercat să răpească  un automobil parcat lângă Serviciul Gaz Cantemir...

Doi bărbați în vârstă de 30 și, respectiv, 40 de ani din satul Gotești, Cantemir, au fost reținuți fiind suspectați de comiterea mai multor furturi pe teritoriul raionului.O femeie din Cantemir a denunțat un bărbat la CNA, după ce acesta ar fi pretins și primit 470 de euro pentru eliberarea permisului de conducere.

Dimineaţă în forţă pentru mascaţii de la "Pantera" şi angajaţii Departamentului Instituţii Penitenciare.

Prima ședință de judecată în dosarul Șor la Curtea de Apel Cahul va avea loc abia peste o lună și jumătate, 2 aprilie 2018.

În seara zilei de 14 februarie, aproximativ la orele 18:00, un cetățean în vârstă de 24 de ani a încercat să transmită bani prin pachetul cu provizii unui deținut de la Penitenciarul nr.3-Leova.

Departamentul Instituțiilor Penitenciare (DIP) a publicat lista achizițiilor de bunuri, servicii și lucrări pentru anul 2018.Scenariu demn de filmele de groază. Un deţinut de la Penitenciarul din orașul Leova, care îşi ispăşea pedeapsa pentru omorul soţiei sale, pregătea din închisoare omorul copiilor vitregi.

La data de 16 decembrie 2017, în jurul orei 15:00, angajaţii Penitenciarului nr.3 – Leova, au împiedicat pătrunderea substanțelor interzise în instituția de detenție.

La 18 decembrie 2017, se v-a sărbători cea de-a 27-a aniversare de la crearea Poliției Republicii Moldova.