Prima ședință de judecată în dosarul Șor la Curtea de Apel Cahul va avea loc abia peste o lună și jumătate, 2 aprilie 2018.
În seara zilei de 14 februarie, aproximativ la orele 18:00, un cetățean în vârstă de 24 de ani a încercat să transmită bani prin pachetul cu provizii unui deținut de la Penitenciarul nr.3-Leova.

Departamentul Instituțiilor Penitenciare (DIP) a publicat lista achizițiilor de bunuri, servicii și lucrări pentru anul 2018.Scenariu demn de filmele de groază. Un deţinut de la Penitenciarul din orașul Leova, care îşi ispăşea pedeapsa pentru omorul soţiei sale, pregătea din închisoare omorul copiilor vitregi.

La data de 16 decembrie 2017, în jurul orei 15:00, angajaţii Penitenciarului nr.3 – Leova, au împiedicat pătrunderea substanțelor interzise în instituția de detenție.

La 18 decembrie 2017, se v-a sărbători cea de-a 27-a aniversare de la crearea Poliției Republicii Moldova. 

Crimă odioasă în localitatea Iargara, raionul Leova. Un bărbat în vârstă de 26 de ani a fost înjunghiat de concubina sa de 22 de ani în urma unui conflict iscat între cei doi.

Inspectoratul General al Poliției a aplicat în anul 2015, la proiectul „Cooperarea regională pentru Prevenirea și Combaterea Criminalității Transfrontaliere România-Moldova”.Soția părintelui de Iargara a sunat la poliție în această seară ca să anunțe că soțul ei - părintele Valeriu Pistrui, a fost lovit în stradă lângă automobilul său.

La sfîrşitul săptămînii precedente, deţinuţii Penitenciarelor nr.1-Taraclia, nr.3-Leova şi nr.5-Cahul, au concurat în cadrul unei competiţii sportive la minifotbal. 

În vederea descurajării comportamentului delincvent prin realizarea activităților de prevenire și combatere a fenomenului infracțional, consolidării dialogului cu cetățenii...

Doi bărbaţi, tată şi fiu, au decis să facă o afacere din creşterea cânepii. Ei au semănat planta printre porumb şi pepeni verzi, însă nu au mai reuşit să strângă recolta...

Un locuitor al raionului Leova, în vârstă de 24 ani, a fost reţinut şi încătuşat de către ofiţerii de investigaţii ai sectorului Centru din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.ChişinăuÎn vederea monitorizării bunei funcționări a sectoarelor ”Supraveghere de vecinătate” ce au fost instituite în localitățile raionului Leova, pe parcursul trimestrului I al anului 2017...

La data de 15.08.2017, un locuitor din orașul Leova, a apelat la poliție declarând faptul că din scara blocului i-au fost sustrase 2 biciclete pentru copii, de culoare roșie . 

Se comportă frumos şi sunt sârguincioşi, iar după muncă nu merg acasă ci în celulă. Aproape jumătate dintre deţinuţii Penitenciarului Nr.3 din Leova, îşi ispăşesc pedeapsa în câmp în perioada sezonului agricol.