Trei deţinuţi, care au agresat câțiva gardieni de la Penitenciarele Leova şi Lipcani, pe 5 și 10 martie, s-au ales cu dosar penal.


Sunt gingașe, tandre și emotive, dar în activitatea lor, reușesc să facă față provocărilor de rînd cu colegii săi bărbați.
Scene rupte parcă din filmele holywoodiene, au avut loc în sudul ţării, după ce un bărbat înarmat  a încercat să răpească  un automobil parcat lângă Serviciul Gaz Cantemir...

Doi bărbați în vârstă de 30 și, respectiv, 40 de ani din satul Gotești, Cantemir, au fost reținuți fiind suspectați de comiterea mai multor furturi pe teritoriul raionului.O femeie din Cantemir a denunțat un bărbat la CNA, după ce acesta ar fi pretins și primit 470 de euro pentru eliberarea permisului de conducere.

Dimineaţă în forţă pentru mascaţii de la "Pantera" şi angajaţii Departamentului Instituţii Penitenciare.

Prima ședință de judecată în dosarul Șor la Curtea de Apel Cahul va avea loc abia peste o lună și jumătate, 2 aprilie 2018.

În seara zilei de 14 februarie, aproximativ la orele 18:00, un cetățean în vârstă de 24 de ani a încercat să transmită bani prin pachetul cu provizii unui deținut de la Penitenciarul nr.3-Leova.

Departamentul Instituțiilor Penitenciare (DIP) a publicat lista achizițiilor de bunuri, servicii și lucrări pentru anul 2018.Scenariu demn de filmele de groază. Un deţinut de la Penitenciarul din orașul Leova, care îşi ispăşea pedeapsa pentru omorul soţiei sale, pregătea din închisoare omorul copiilor vitregi.

La data de 16 decembrie 2017, în jurul orei 15:00, angajaţii Penitenciarului nr.3 – Leova, au împiedicat pătrunderea substanțelor interzise în instituția de detenție.

La 18 decembrie 2017, se v-a sărbători cea de-a 27-a aniversare de la crearea Poliției Republicii Moldova. 

Crimă odioasă în localitatea Iargara, raionul Leova. Un bărbat în vârstă de 26 de ani a fost înjunghiat de concubina sa de 22 de ani în urma unui conflict iscat între cei doi.

Inspectoratul General al Poliției a aplicat în anul 2015, la proiectul „Cooperarea regională pentru Prevenirea și Combaterea Criminalității Transfrontaliere România-Moldova”.