Miercuri seara, reprezentanții a 3 partide politice au participat la o rundă de dezbateri desfășurate în cadrul emisiunii "Butonul Roșu" de la Moldova 1.Satul Cociulia, raionul Cantemir, a adoptat Declarația de Unire cu România.
Aproximativ 150 de femei din raionul Leova au fost felicitate de Organizația de Tineret a Partidului Liberal Democrat din Moldova.

La data de 3 martie, în incinta Hotelului Regency din or.Chișinău, a avut loc ședința de reconstituire a Organizației de Tineret a PLDM.Încă o comună din raionul Leova a semnat Declarația simbolică de Unire a Republicii Moldova cu România.

La data de 1 martie, Consiliul Local Sîrma, împreună cu mai mulți locuitori și în frunte cu primarul localității, Silvia Căpățînă, a semnat Declarația de Unire cu România...

Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Zinaida Greceanîi, a efectuat, la data de 25 februarie, o vizită în raionul Leova...

Vicepreședintele Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), Alexandru Bujorean, a dat răspunsuri la 20 de întrebări provocatoare, în cadrul noului proiect CURENTUL – „PE SCURT”.

La date de 19 februarie 2018, deputatul PMP Constantin Codreanu, Președinte al Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării, i-a adresat o întrebare parlamentară...Consiliul Raional Cantemir (CRC) s-a întrunit, recent, într-o şedinţă extraordinară la care a examinat o serie de probleme de mare importanţă pentru activitatea cotidiană a acestei unităţi teritorial-administrative.

Secretariatul Tehnic Comun al Programului Operațional Comun România – Republica Moldova a organizat un seminar în localitatea Leova, iar miercuri, o acțiune similară va avea loc la hotelul Racova, din Vaslui.

Viitoarele alegeri parlamentare vor fi marcate de aceleași valori antidemocrate, pe care le promovează binomul PDM-PSRM.

Subiectul eliminării violenței în familie și în școală a fost dezbătut astăzi, în cadrul celui de-al VII-lea Forum regional antiviolență, desfășurat în orașul Anenii Noi.

Vicepreședintele Consiliului Județean Prahova, Ludmila Sfîrloagă, a participat, la sfârșitul săptămânii trecute, în localitatea Leova – Raionul Leova (Republica Moldova) la Forumul președinților și Adunarea Generală a Asociaţiei ,,Euroregiunea Siret-Prut-Nistru”.