Valentina Ursu în dialog cu locuitori din Leova...


UE intenționează să-și consolideze sprijinul pentru regiunile Cahul și Ungheni din Republica Moldova pentru a stimula dezvoltarea socio-economică locală și pentru a reduce decalajul dintre Chișinău și regiunile Republicii Moldova.


Dezamăgire și lipsa unei încrederi în ziua de mâine. Acestea sunt stările uzuale ale unui alegător de rînd din Republica Moldova și cu cît mai sărman și necăjit este acel alegător, cu atît mai mare este decepția... 
La data de 6 aprilie, Vicepreședintele PLDM, Alexandru Bujorean, a participat la emisiunea "Sfatul Țării" de la postul de televiziune 10TV.

Marți, 27 martie, Vicepreședintele PLDM, Alexandru Bujorean, a fost invitatul emisiunii "În Vizor" la postul de televiziune Impact TV, moderată de Liviu Moraru.Miercuri seara, reprezentanții a 3 partide politice au participat la o rundă de dezbateri desfășurate în cadrul emisiunii "Butonul Roșu" de la Moldova 1.

Satul Cociulia, raionul Cantemir, a adoptat Declarația de Unire cu România.

Aproximativ 150 de femei din raionul Leova au fost felicitate de Organizația de Tineret a Partidului Liberal Democrat din Moldova.

La data de 3 martie, în incinta Hotelului Regency din or.Chișinău, a avut loc ședința de reconstituire a Organizației de Tineret a PLDM.Încă o comună din raionul Leova a semnat Declarația simbolică de Unire a Republicii Moldova cu România.

La data de 1 martie, Consiliul Local Sîrma, împreună cu mai mulți locuitori și în frunte cu primarul localității, Silvia Căpățînă, a semnat Declarația de Unire cu România...

Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Zinaida Greceanîi, a efectuat, la data de 25 februarie, o vizită în raionul Leova...

Vicepreședintele Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), Alexandru Bujorean, a dat răspunsuri la 20 de întrebări provocatoare, în cadrul noului proiect CURENTUL – „PE SCURT”.

La date de 19 februarie 2018, deputatul PMP Constantin Codreanu, Președinte al Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării, i-a adresat o întrebare parlamentară...