Cu siguranță, ați simțit şi voi lipsa de pe micile ecrane a colegei noastre de la meteo, Daniela Marin.


Prestigiosul concurs va avea loc pe 9 noiembrie în capitala niponă. Tânăra care ne va reprezenta țara este una dintre cele mai cunoscute modele de la noi.

Marian Lupu, cunoscut publicului sub numele său artistic MANI, a răspuns la întrebările unui video-blogger.

Republica Moldova este o pepinieră de artiști care au cunoscut succesul în România. Carlas Dreams, Irina Rimes, The Montans sau Nicoleta Nucă sunt doar câteva numele recente aflate în topurile muzicale.

După ce au câștigat marele premiu - „Cupa Ligii Umorului”, tinerii moldoveni din echipa „Stoianovka” au revenit în concurs cu noi glume.

La 9 februarie a avut loc ceremonia de desemnare a câștigătorilor premiului OMUL ANULUI 2017 organizată de către revista VIP magazin, pentru al cincilea an consecutiv.Revista VIP Magazin a făcut un top 66 a celor mai râvniți bărbați din Republica Moldova, reprezentanți din showbiz, afaceri, medicină, sănătate sau modelling.

Interpretul Valentin Nica a cerut-o pe Margareta Modval de soție, ieri, 11 ianuarie curent, informează SHOK.md.

Viteazu și Krollikan au lansat de curând piesa “Așa Cum știu” avându-l ca invitat pe Kapushon cu Bitodel la productie.

Sunstroke Project tocmai a lansat un nou videoclip, pentru piesa ”Sunt gets down”.

La data de 26 septembrie, două tinere talentate din Leova, au evoluat pe scena Gurinel TV, post cunoscut pentru promovarea copiilor talentați din țară.Trupa Sunstroke Project pregătește o nouă piesă și videoclip „Sun Gets Down”, ce va fi lansată oficial la 16 octombrie curent.

De mai bine de 20 de ani, bandul „La Familia” dă tonul hip-hopului românesc.

Interpretul Marin Crețu, cunoscut sub pseudonimul Kapushon, și-a împărtășit propriile impresii în cadrul unui interviu acordat în exclusivitate pentru ea.md.