Asociația Obștească a Persoanelor cu Dizabilități din raionul Leova "EGALITATE", a semnat un acord de colaborare cu 3 întrerprinderi amplasate în or.Leova.


Dispariţie misterioasă în satul Hănăseni, raionul Cantemir. O femeie de 40 de ani a ieşit din casă şi nu s-a mai întors.
Cea mai bună acoperire a localităţilor cu serviciul de iluminat stradal public este înregistrată în mun. Chişinău, Bălţi şi Comrat...

La data de 27 aprilie 2018 CAJPD, în parteneriat cu Asociația Obștească a persoanelor cu dizabilități ,,EGALITATE’’ și Direcția Asistență Socială și Protecția Familiei...La 25 aprilie 2018, ora 10:00, în incinta Inspectoratului de Poliţie Leova, de către angajaţii SSP a IP Leova, în comun cu formatorii care au participat la cursul de instruire

Piaţa "Ştefan cel Mare" din oraşul Leova s-a transformat în cel mai sigur punct din localitate. 

O nouă surpriză a fost organizată pentru un omagiat din orașul Leova.

Tragedie în satul Cupcui din raionul Leova. O fetiță de nouă ani a murit în spitalul raional Leova, în circumstanțe neclare, în urma unor complicații produse de pneumonie.

În vederea promovării parteneriatului cu societatea, încurajării activismului și implicării membrilor comunității în sporirea siguranței în localitate...Nicolae Munteanu, originar din satul Cupcui, raionul Leova, s-a adresat redacției stirilocale.md, susținând că fiica sa, în vârstă de 4 ani, a fost folosită în afacerele de „caritate”...

12 gospodării din oraşul Leova, amplasate pe malul râului Prut, sunt în pericol de distrugere. 

Ieromonahul Onufrie, sau Părintele Gheorghe, așa cum îl cunoșteau enoriașii, a trecut la cele veșnice.

Consumul de alcool este o boală care deseori nu este tratată și trece neobservată de societate.

Siguranţa copiilor noştri trebuie să se bazeze pe o colaborare strînsă între poliţie şi societate.
Prin proiectul "Bunicii Grijulii" lansat de Poliţia Republicii Moldova, ne propunem să fortificăm acest parteneriat.În Republica Moldova astăzi este marcată Ziua Memoriei. Este ziua de comemorare a eroilor căzuţi în conflictul armat din 2 martie 1992 pentru apărarea integrităţii şi independenţei Republicii Moldova.

La data de 26.02.2018 la ora 15:18min. în garda de serviciu USP-31 Leova a parvenit apel precum că în satul Cîmpul Drept într-o casă de locuit a izbucnit un incendiu.

O tînără elevă a unei școli din raionul Cantemir, a avut parte de o surpriză plăcută, chiar în timpul orelor de studii.