Are 27 de ani, o dizabilitate locomotorie și un proiect social implementat pentru comunitatea din care face parte. 
Astăzi, 20 noiembrie 2018, în Biblioteca Raională a orașului Leova, angajații Secției Securitate Publică, au organizat și desfășurat o masă - rotundă...

Parcul central din Cantemir s-a schimbat la faţă. Acolo a fost construit un havuz, un teren de joacă pentru copii, au fost instalate bănci noi şi un sistem de iluminat.Un cadavru carbonizat a fost depistat de oamenii legii într-un vagon din apropierea unei livezi din Leova.

Un imobil din orașul Leova a fost mistuit în întregime de un incediu semnalizat sîmbătă, 13 octombrie, în jurul orelor 21:00.

Șefa Secției de Statistică Leova, dna Nina Gasan, a plasat pe pagina sa de facebook, un mesaj de felicitare emoționant, adresat soțului său Mihai...

În luna mai 2018, Radu Raicu, Președintele Asociației Persoanelor cu Dizabilități "EGALITATE" din raionul Leova, alături de reprezentanții mai multor asociații de profil...

Un tânăr de 25 de ani din Leova a încercat să-şi vândă un rinichi cu 26 de mii de euro pentru a-şi cumpăra un apartament în Capitală.Un microbuz de model Mercedes Sprinter a fost lovit violent marți, 19 iunie, de o locomotivă la trecerea la nivel cu calea ferată în satul Cuporani, raionul Leova.

A locuit 15 ani la Strasbourg, iar, de câteva luni, s-a mutat la București, unde și-a lansat o afacere inedită. Este vorba de o tânără moldoveancă, originară din orașul Leova.

De 15 ani, Anatolie Esmurzaev (59 de ani), din orașul Leova, se deplasează în scaun rulant. 

Au rămas fără bani şi fără apartamente. Este vorba despre 26 de familii din oraşul Leova, care în 2009 au investit zeci de mii de euro în  construcţia unui bloc cu cinci etaje...

La data de 1 iunie, Președintele Asociației Obștești a Băștinașilor din Leova, Boris Patrașcu, a întâmpinat  o delegație din Republica Italiană.Directorul şi fondatorul publicaţiei periodice din sudul ţării "Cuvîntul Liber", Ion Mititelu, a trecut în nefiinţă.

Asociația Obștească a Persoanelor cu Dizabilități din raionul Leova "EGALITATE", a semnat un acord de colaborare cu 3 întrerprinderi amplasate în or.Leova.

Dispariţie misterioasă în satul Hănăseni, raionul Cantemir. O femeie de 40 de ani a ieşit din casă şi nu s-a mai întors.