În vederea promovării parteneriatului cu societatea, încurajării activismului și implicării membrilor comunității în sporirea siguranței în localitate...


Nicolae Munteanu, originar din satul Cupcui, raionul Leova, s-a adresat redacției stirilocale.md, susținând că fiica sa, în vârstă de 4 ani, a fost folosită în afacerele de „caritate”...

12 gospodării din oraşul Leova, amplasate pe malul râului Prut, sunt în pericol de distrugere. 

Ieromonahul Onufrie, sau Părintele Gheorghe, așa cum îl cunoșteau enoriașii, a trecut la cele veșnice.

Consumul de alcool este o boală care deseori nu este tratată și trece neobservată de societate.

Siguranţa copiilor noştri trebuie să se bazeze pe o colaborare strînsă între poliţie şi societate.
Prin proiectul "Bunicii Grijulii" lansat de Poliţia Republicii Moldova, ne propunem să fortificăm acest parteneriat.În Republica Moldova astăzi este marcată Ziua Memoriei. Este ziua de comemorare a eroilor căzuţi în conflictul armat din 2 martie 1992 pentru apărarea integrităţii şi independenţei Republicii Moldova.

La data de 26.02.2018 la ora 15:18min. în garda de serviciu USP-31 Leova a parvenit apel precum că în satul Cîmpul Drept într-o casă de locuit a izbucnit un incendiu.

O tînără elevă a unei școli din raionul Cantemir, a avut parte de o surpriză plăcută, chiar în timpul orelor de studii.

Întru preveniriea şi stoparea fenomenului accidentar în rândul minorilor, Inspectoratul de Poliţie Leova, reaminteşte regulile de bază ale circulaţiei rutiere, în special copii...

Un gest romantic și neașteptat a surprins-o pe o tînără mămică din satul Tigheci, raionul Leova.Un tânăr, în vârstă de 26 ani, a rămas fără 3 000 de euro, după ce a încercat să cumpere un BMW de la un deținut, de 40 de ani, aflat în Penitenciarul nr. 3 din Leova. 

Portalul de știri www.leova.info a devenit, în mai bine de 2 ani, principala sursă de informare a locuitorilor și băștinașilor raionului Leova, din interiorul țării și din afara acesteia.

Primăria orașului Leova a supraîndeplinit suma contribuției populației, necesare pentru procurarea unei autospeciale de colectare a gunoiului.

Președintele Asociației Băștinașilor din or.Leova, Boris Patrașcu, a oferit în exclusivitate portalului de știri www.leova.info.

În scopul organizării eficiente a activității de prevenire a cazurilor de hipotermie în rîndul persoanelor ce nu au loc permanent de trai, cît și prevenirea cazurilor de înnec...Rezultatele recensământului din 2014 au confirmat tendința de descreştere a fertilităţii în Republica Moldova. 

Magia sărăbtorilor de iarnă a ajuns și în casele celor cu care soarta a fost mai cruntă.

Este vorba despre mai multe persoane cu dizabilități din Raionul Leova.

Republica Moldova trebuie să întoarcă credite de aproape 20 de milioane de euro Băncii de Dezvoltare a Consiliului Europei (BCE).