Un gest romantic și neașteptat a surprins-o pe o tînără mămică din satul Tigheci, raionul Leova.


Un tânăr, în vârstă de 26 ani, a rămas fără 3 000 de euro, după ce a încercat să cumpere un BMW de la un deținut, de 40 de ani, aflat în Penitenciarul nr. 3 din Leova. 

Portalul de știri www.leova.info a devenit, în mai bine de 2 ani, principala sursă de informare a locuitorilor și băștinașilor raionului Leova, din interiorul țării și din afara acesteia.

Primăria orașului Leova a supraîndeplinit suma contribuției populației, necesare pentru procurarea unei autospeciale de colectare a gunoiului.

Președintele Asociației Băștinașilor din or.Leova, Boris Patrașcu, a oferit în exclusivitate portalului de știri www.leova.info.

În scopul organizării eficiente a activității de prevenire a cazurilor de hipotermie în rîndul persoanelor ce nu au loc permanent de trai, cît și prevenirea cazurilor de înnec...Rezultatele recensământului din 2014 au confirmat tendința de descreştere a fertilităţii în Republica Moldova. 

Magia sărăbtorilor de iarnă a ajuns și în casele celor cu care soarta a fost mai cruntă.

Este vorba despre mai multe persoane cu dizabilități din Raionul Leova.

Republica Moldova trebuie să întoarcă credite de aproape 20 de milioane de euro Băncii de Dezvoltare a Consiliului Europei (BCE).

La data de 3 decembrie este marcată Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități.

În ajunul Zilei Internaționale a persoanelor cu dizabilități, care este marcată tradițional, la 3 decembrie, într-un interviu acordat pentru Radio Europa Liberă...O acţiune socială de voluntariat, demnă de toată lauda.

Astăzi, 30 noiembrie 2017, angajații Inspectoratului de Poliție Leova, au organizat şi desfășurat un flashmob cu genericul “Viaţa ta contează, telefonul NU!”

Proiectarea și construcția acestora va fi efectuată din banii alocaţi de Uniunea Europeană, transmite MOLDPRES.

La de 21.11.2017, la orele 15:46, în garda de serviciu a Postului de Salvatori și Pompieri nr.53 or.Iargara, a Secției Situații Excepționale Leova, a parvenit informaţia despre producerea unei explozii în sat.Borogani. 

O persoană a decedat în urma unui incendiu produs la o stână din raionul Leova.