În contextul celei de-a XXVII aniversare a ”Zilei Independenței”, precum și întru sensibilizarea societății, la inițiativa șefului Inspectoratului de poliție Leova...
La data de 11.05.18, toți polițiștii din țară s-au întrecut la brațe, în campionatul Inspectoratului General al Poliției de armreisling, aflat la  prima sa ediție.

La 27 aprilie, Inspectoratul de poliție Leova a participat la Prima ediție a Turneului sportiv la mini-fotbal "Cupa drapelului" 2018 organizat de către IP Cantemir.La 14 aprilie anul curent, a avut loc ediția a II – a, a Turneului republican în cinstea antrenorului emerit al Republicii Moldova – Petru BUCICOV.

Ministerul Educației, Culturii și Cercetării a semnat astăzi Acorduri de colaborare bilaterală cu 11 autorități ale Administrației Publice Locale de nivelul II privind dezvoltarea Centrelor de Tineret.

Spectacol extraordinar desfășurat pe scena show-ului televizat Românii au talent.

Viața unui om contemporan este seacă fără rețelele de socializare.

Surpriză neaşteptată pentru o elevă a L.T. Mihai Eminescu din or.Leova, organizată chiar în timpul orelor de studiu.Republica Moldova, ar putea fi reprezentată la concursul internațional de muzică Eurovision 2018, care se va desfășura mai 2018 la Lisabona, Portugalia, de un tînăr din Leova.

În scopul sensibilizării sentimentului de patriotism a comunității tinere, cât și consolidarea eforturilor în vederea identificării tinerilor voluntari și potențialilor candidați pentru angajare în poliție...

Mai mulți copii din comuna Tomaiul Nou, raionul Leova, au avut parte de un sfîrșit de săptămână mai puțin obișnuit.

La sfârșitul săptămânii trecute, Penitenciarului nr.3-Leova a găzduit un meci amical de fotbal dintre deținuți și echipa Școlii Profesionale din Leova.

Vladislav Pușnei are 22 ani, este student și se visează medic veterinar. Din toamnă, vrea să facă stagiere la o clinică veterinară, așa că nu a mai stat să aștepte un moment potrivit ca să facă o călătorie, pentru unii imposibilă.La data de 11 august 2017, în orașul Leova a avut loc a treia ediție a Turneului tradițional la mini fotbal "Cupa Independenței". 

În cadrul Incubatorului de Afaceri Leova a fost amenajat un centru pentru tinerii care doresc să inițieze o afacere în cadrul proiectului susținut de Corpul Păcii.

Se numește Ovidiu Timofti, este elev în clasa a IX-a, al Gimnaziului din s.Hănăsenii Noi și are o viziune proprie asupra rolului presei în țara noastră.