Ministerul Educației, Culturii și Cercetării a semnat astăzi Acorduri de colaborare bilaterală cu 11 autorități ale Administrației Publice Locale de nivelul II privind dezvoltarea Centrelor de Tineret.


Spectacol extraordinar desfășurat pe scena show-ului televizat Românii au talent.
Viața unui om contemporan este seacă fără rețelele de socializare.

Surpriză neaşteptată pentru o elevă a L.T. Mihai Eminescu din or.Leova, organizată chiar în timpul orelor de studiu.Republica Moldova, ar putea fi reprezentată la concursul internațional de muzică Eurovision 2018, care se va desfășura mai 2018 la Lisabona, Portugalia, de un tînăr din Leova.

În scopul sensibilizării sentimentului de patriotism a comunității tinere, cât și consolidarea eforturilor în vederea identificării tinerilor voluntari și potențialilor candidați pentru angajare în poliție...

Mai mulți copii din comuna Tomaiul Nou, raionul Leova, au avut parte de un sfîrșit de săptămână mai puțin obișnuit.

La sfârșitul săptămânii trecute, Penitenciarului nr.3-Leova a găzduit un meci amical de fotbal dintre deținuți și echipa Școlii Profesionale din Leova.

Vladislav Pușnei are 22 ani, este student și se visează medic veterinar. Din toamnă, vrea să facă stagiere la o clinică veterinară, așa că nu a mai stat să aștepte un moment potrivit ca să facă o călătorie, pentru unii imposibilă.La data de 11 august 2017, în orașul Leova a avut loc a treia ediție a Turneului tradițional la mini fotbal "Cupa Independenței". 

În cadrul Incubatorului de Afaceri Leova a fost amenajat un centru pentru tinerii care doresc să inițieze o afacere în cadrul proiectului susținut de Corpul Păcii.

Se numește Ovidiu Timofti, este elev în clasa a IX-a, al Gimnaziului din s.Hănăsenii Noi și are o viziune proprie asupra rolului presei în țara noastră.

Organul Directiv de Prima Instanță din cadrul Sistemului de licențiere a cluburilor de fotbal al FMF la ședința din 16 iunie 2017 a luat următoarele decizii...

La data de 30 mai 2017, a fost disputat meciul etapei a 30-a din Divizia A dintre FC Prut /Leova/ și Codru /Lozova/.Radu Raicu, originar din s.Filipeni, a lansat o mini-afacere în or.Leova.

Ca orice tînăr antreprenor, acesta este în căutare de clienți pentru serviciile de xerocopiere pe care le prestează.

Meciul etapei a 19-a din Divizia A dintre Prut și Sparta a fost transferat la Cahul. Partida va avea loc pe 28 martie, cu începere de la ora 15:00 și se va juca pe terenul cu acoperire sintetică.

Raionul Leova are o sumedenie de copii talentați care la o vîrstă fragedă au reușit să devină staruri TV.